Ratio Lader Type 2

Met de Ratio Wandlader Type 2 kunt u uw elektrische of plug-in hybride auto op een snelle en veilige manier opladen bij u thuis of op bedrijfslocatie, door middel van de Mode 3 PMW communicatie module en PE Control.

De Ratio laadsystemen zijn zowel met spiraalkabel als een standaard laadkabel leverbaar en schakelbaar op verschillende ampères. De Ratio lader is verkrijgbaar in de uitvoeringen 1-fase 16A en 32A en kan op maat worden geleverd met de gewenste kabellengte. Door een vaste kabel vermindert u het aantal handelingen en hoeft u enkel de stekker uit de houder te nemen en in de auto te steken om het laden te starten. De wandlader kan worden uitgerust met een standaard groene of zwarte (spiraal of standaard) kabel.

Ratio biedt 3 jaar bring-in garantie op de laders. JK EV solutions biedt ook diverse accessoires aan, onder andere een ingebouwde kWh-teller, ingebouwde Timer, RVS-kabelhouder, CEE WCD en een verloop om het opladen van uw elektrische auto te vergemakkelijken en optimaliseren.

De Ratio Wandlader met Type 2 stekker is geschikt voor het opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Audi A3 E-tron - BMW I3 - BMW I8 - BMW X5 - Mercedes B Electric - Mercedes C350 e Porsche 918 Spyder - Porsche Cayenne S E-Hybrid - Porsche Panamera S E-Hybrid - Renault Zoe Z.E. - Tesla Model S - Volkswagen E-up - Volkswagen E-golf - Volkswagen Golf GTE - Volkswagen Passat GTE - Volvo V60 PIH - Volvo XC90.

Mocht u een maatwerkoplossing wensen, neem dan gerust contact met de JK EV specialisten op.


1 pagina's -   1

Staat uw gewenste laadoplossing niet vermeld of heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met onze EV Specialisten op voor advies op maat!
  Contact opnemen


1 pagina's -   1

  Nieuws

  ...

  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn