Laadstation Type 1

Met het Ratio Laadstation Type 1 kunt u uw elektrische of plug-in hybride auto op een snelle en veilige manier opladen bij u thuis of op bedrijfslocatie, door middel van de Mode 3 PMW communicatie module en PE Control.

De Ratio laadsystemen zijn zowel met spiraalkabel als een standaard laadkabel leverbaar en schakelbaar op verschillende ampères. De Ratio lader is verkrijgbaar in de uitvoeringen 1-fase 16A en 32A en kan op maat worden geleverd met de gewenste kabellengte. Door een vaste kabel vermindert u het aantal handelingen en hoeft u enkel de stekker uit de houder te nemen en in de auto te steken om het laden te starten. Het laadstation kan worden uitgerust met een standaard groene of zwarte (spiraal of standaard) kabel.

Ratio biedt 3 jaar bring-in garantie op de laders. JK EV solutions biedt ook diverse accessoires aan, onder andere een ingebouwde kWh-teller, ingebouwde Timer en een RVS-kabelhouder, om het opladen van uw elektrische auto te vergemakkelijken en optimaliseren.

De Ratio Laadstation met Type 1 stekker is geschikt voor het opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Chevrolet Volt - Citroën C-Zero - Fisker Karma - Ford Focus Electric - Ford C-Max Energi - Kia Soul EV - Mitsubishi iMiEV - Mitsubishi Outlander PHEV - Nissan e-NV200 - Nissan Leaf - Opel Ampera - Peugeot iOn - Renault Fluence Z.E. - Toyota Prius Plug-In.

Mocht u een maatwerkoplossing wensen, neem dan gerust contact met de JK EV specialisten op.


1 pagina's -   1

Staat uw gewenste laadoplossing niet vermeld of heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met onze EV Specialisten op voor advies op maat!
  Contact opnemen


1 pagina's -   1

  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn