Laadstation 3 fase

Met het 3-fase Ratio Laadstation Type 2 kunt u uw elektrische of plug-in hybride auto op een snelle en veilige manier opladen bij u thuis of op bedrijfslocatie, door middel van de Mode 3 PMW communicatie module en PE Control.

De Ratio laadsystemen zijn zowel met spiraalkabel als een standaard laadkabel leverbaar en schakelbaar op verschillende ampères. De Ratio lader is verkrijgbaar in de uitvoeringen 3-fase 16A en 32A en kan op maat worden geleverd met de gewenste kabellengte. Door een vaste kabel vermindert u het aantal handelingen en hoeft u enkel de stekker uit de houder te nemen en in de auto te steken om het laden te starten. Het laadstation kan worden uitgerust met een standaard groene of zwarte (spiraal of standaard) kabel.

Ten behoeve van het laden van de Renault Zoe is het mogelijk om het driefase laadstation uit te rusten met een Aardlekautomaat Type B in plaats van een Aardlekautomaat Type A. Dit is nodig omdat de Zoe kritischer/gevoeliger is tijdens het 3-fase laden in vergelijking met andere type auto's.

Ratio biedt 3 jaar bring-in garantie op de laders. JK EV solutions biedt ook diverse accessoires aan, onder andere een ingebouwde kWh-teller om het opladen van uw elektrische auto te vergemakkelijken en optimaliseren.

Het 3-fase Ratio Laadstation met Type 2 stekker is geschikt voor het opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Mercedes B Electric - Renault Zoe Z.E. - Tesla Model S.

Mocht u een maatwerkoplossing wensen, neem dan gerust contact met de JK EV specialisten op.


1 pagina's -   1

Ratio Laadstation Type 2 16A/400V
€ 780,00 € 624,00
Ratio Laadstation Type 2 32A/400V
€ 860,00 € 688,00

Staat uw gewenste laadoplossing niet vermeld of heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met onze EV Specialisten op voor advies op maat!
  Contact opnemen


1 pagina's -   1

  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn