Laadstation Socket

Met de Ratio Laadstation Socket uitvoering kunt u uw elektrische of plug-in hybride auto op een snelle en veilige manier opladen bij u thuis of op bedrijfslocatie, door middel van de Mode 3 PMW communicatie module en PE Control.

De Socket Type 2 Outlet kan met behulp van een laadkabel (ook geschikt voor het laden bij openbare laadpunten) gebruikt worden om ieder type elektrische of hybride plug-in auto op te laden. Het laadstation is ook schakelbaar op verschillende ampères. De Ratio lader is verkrijgbaar in de uitvoeringen 1-fase 16A en 32A en 3-fase 16A en 32A.

Ten behoeve van het laden van de Renault Zoe is het mogelijk om het driefase laadstation uit te rusten met een Aardlekautomaat Type B in plaats van een Aardlekautomaat Type A. Dit is nodig omdat de Zoe kritischer/gevoeliger is tijdens het 3-fase laden in vergelijking met andere type auto's.

Ratio biedt 3 jaar bring-in garantie op de laders. JK EV solutions biedt ook diverse accessoires aan. Afhankelijk van het type laadstation kan onder andere een ingebouwde 1-fase kWh-teller, ingebouwde 3-fase kWh-teller, ingebouwde 1-fase Timer, CEE WCD en een verloop bijgeleverd worden om het opladen van uw elektrische auto te vergemakkelijken en optimaliseren.

Mocht u een maatwerkoplossing wensen, neem dan gerust contact met de JK EV specialisten op.


1 pagina's -   1

Staat uw gewenste laadoplossing niet vermeld of heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met onze EV Specialisten op voor advies op maat!
  Contact opnemen


1 pagina's -   1

  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn