Ratio Laadstations

JK EV solutions is leverancier van laadstations, gefabriceerd door Ratio, voor het opladen van uw elektrische auto. Met Ratio Laadstations kunt u uw elektrische of plug-in hybride auto op een snelle en veilige manier opladen bij u thuis of op bedrijfslocatie, door middel van de Mode 3 PMW communicatie module en PE Control.

De Ratio laadsystemen zijn zowel met spiraalkabel als een standaard laadkabel leverbaar en schakelbaar op verschillende ampères. De Ratio laders kunnen op maat worden geleverd met de gewenste kabellengte en geschikte type stekker. Door een vaste kabel vermindert u het aantal handelingen en hoeft u enkel de stekker uit de houder te nemen en in de auto te steken om het laden te starten. De wandlader kan worden uitgerust met een standaard groene of zwarte (spiraal of standaard) kabel.

Ook heeft JK EV solutions een Ratio Laadstation uitvoering met een Socket Type 2 Outlet in het assortiment. Met behulp van een laadkabel (ook geschikt voor het laden bij openbare laadpunten) kan de auto worden opgeladen.

Ratio biedt 3 jaar bring-in garantie op de laders. Daarnaast biedt JK EV solutions ook diverse accessoires aan, onder andere een ingebouwde 1-fase kWh-teller, 3-fase kWh-teller, Timer en een RVS-kabelhouder om het opladen van uw elektrische auto te vergemakkelijken en optimaliseren.

Ratio Lader Type 1

De Ratio Wandlader met Type 1 stekker is geschikt voor het opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Chevrolet Volt - Citroën C-Zero - Fisker Karma - Ford Focus Electric - Ford C-Max Energi - Kia Soul EV - Mitsubishi iMiEV - Mitsubishi Outlander PHEV - Nissan e-NV200 - Nissan Leaf - Opel Ampera - Peugeot iOn - Renault Fluence Z.E. - Toyota Prius Plug-In.

Ratio Lader Type 2

De Ratio Wandlader met Type 2 stekker is geschikt voor het opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Audi A3 E-tron - BMW I3 - BMW I8 - BMW X5 - Mercedes B Electric - Mercedes C350 e Porsche 918 Spyder - Porsche Cayenne S E-Hybrid - Porsche Panamera S E-Hybrid - Renault Zoe Z.E. - Tesla Model S - Volkswagen E-up - Volkswagen E-golf - Volkswagen Golf GTE - Volkswagen Passat GTE - Volvo V60 PIH - Volvo XC90.

Ratio Lader 3 Fase

De 3-fase Ratio Wandlader met Type 2 stekker is geschikt voor het opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Mercedes B Electric - Renault Zoe Z.E. - Tesla Model S.

Ratio Lader Socket Outlet

Het Ratio Laadstation met Socket Outlet is geschikt voor het opladen van elk type elektrische en plug-in hybride auto met behulp van een laadkabel met een Type 2 Male Stekker.


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn