Laadkabel Type 1

De Laadkabel met Type 1 stekker is verkrijgbaar in uitvoeringen 1-fase 16A en 32A en uit te rusten met een standaard kabel of spiraalkabel.

De Type 1 Stekker is voorzien van een soft cap voor de verplichte afsluiting van de contactdelen. De laadkabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes en ook maatwerk is mogelijk. De laadkabel beschikt ook over een Type 2 Male Stekker waarmee uw elektrische auto kan worden opgeladen aan vrijwel alle publieke laadpalen. De laadkabels kunnen worden uitgerust met een standaard groene of zwarte kabel in de gewenste kabellengte.

Tevens heeft JK EV solutions een handige Laadkabel Opbergtas om uw laadkabel gemakkelijk te kunnen opbergen. Daarnaast voorkomt de opbergtas dat uw interieur vies of beschadigd raakt door de laadkabel.

De Laadkabel Type 1, 1-fase Female stekker is geschikt voor het opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Chevrolet Volt - Citroën C-Zero - Fisker Karma - Ford Focus Electric - Ford C-Max Energi - Kia Soul EV - Mitsubishi iMiEV - Mitsubishi Outlander PHEV - Nissan e-NV200 - Nissan Leaf - Opel Ampera - Peugeot iOn - Renault Fluence Z.E. - Toyota Prius Plug-In.

Mocht u een maatwerkoplossing wensen, neem dan gerust contact met de JK EV specialisten op.


1 pagina's -   1

Staat uw gewenste laadoplossing niet vermeld of heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met onze EV Specialisten op voor advies op maat!
  Contact opnemen


1 pagina's -   1

  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn