Laadkabels

JK EV solutions biedt voor elk type auto een laadkabel aan voor het laden aan uw laadstation of laadpalen voor openbaar gebruik. De EV Laadkabels van Ratio zijn goedgekeurd volgens de IEC 62196 standaard door KEMA.

De groene PUR EV Laadkabel wordt in Nederland gemaakt door Draka en is de enige halogeenvrije en vlam dovende laadkabel met een KEMA keurmerk op de markt. De laadkabels en adapters kunnen worden uitgerust met een standaard groene of zwarte kabel in de gewenste kabellengte. De PUR kabel is als beste geschikt voor buiten gebruik door de uitstekende weerstand tegen alle soorten mechanische en chemische belasting. Ratio Electric biedt 3 jaar bring-in garantie op de Ratio Laadkabels.

De Ratio laadkabels zijn leverbaar in zowel standaard- als maatwerkuitvoeringen. Mocht u een maatwerkoplossing wensen, neem dan gerust contact met de JK EV specialisten op.

Tevens hebben wij een handige Laadkabel Opbergtas om uw laadkabel gemakkelijk te kunnen opbergen.

Laadkabel Type 1

De Laadkabel Type 1 Female stekker is geschikt voor het opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Chevrolet Volt - Citroën C-Zero - Fisker Karma - Ford Focus Electric - Ford C-Max Energi - Kia Soul EV - Mitsubishi iMiEV - Mitsubishi Outlander PHEV - Nissan e-NV200 - Nissan Leaf - Opel Ampera - Peugeot iOn - Renault Fluence Z.E. - Toyota Prius Plug-In.

De laadkabel beschikt ook over een Type 2 Male Stekker waarmee uw elektrische auto kan worden opgeladen aan vrijwel alle publieke laadpalen.

De Type 1 stekker is voorzien van een soft cap voor de verplichte afsluiting van de contactdelen. De laadkabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes en ook maatwerk is mogelijk.

Laadkabel Type 2

De Laadkabel Type 2, 1-fase Female stekker is geschikt voor het opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Audi A3 E-tron - BMW I3 - BMW I8 - BMW X5 - Mercedes B Electric - Mercedes C350 e Porsche 918 Spyder - Porsche Cayenne S E-Hybrid - Porsche Panamera S E-Hybrid - Renault Zoe Z.E. - Tesla Model S - Volkswagen E-up - Volkswagen E-golf - Volkswagen Golf GTE - Volkswagen Passat GTE - Volvo V60 PIH - Volvo XC90.

De laadkabel beschikt ook over een Type 2 Male Stekker waarmee uw elektrische auto kan worden opgeladen aan vrijwel alle publieke laadpalen.

De Type 2 stekker is aangespoten en voorzien van een soft cap voor de verplichte afsluiting van de contactdelen. Daardoor zijn de laadkabels extra robuust en veilig. De laadkabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes en ook maatwerk is mogelijk.

Laadkabel Type 3

De Laadkabel Type 3, 1-fase Male stekker is geschikt voor het gebruik bij laadpunten in delen van Frankrijk en Italië. De laadkabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes en ook maatwerk is mogelijk.

De laadkabel Type 3 is met zowel Type 1 als Type 2 Female Stekker leverbaar zodat met elk type elektrische auto geladen kan worden bij publieke laadpunten in Frankrijk en Italië.

Laadkabel 3-fase

De Laadkabel Type 2, 3-fase Female stekker is geschikt voor het sneller opladen aan de voertuigzijde van o.a. de volgende type auto’s: Mercedes B Electric - Renault Zoe Z.E. - Tesla Model S.

De laadkabel beschikt ook over een Type 2 Male Stekker waarmee uw elektrische auto kan worden opgeladen aan vrijwel alle publieke laadpalen. De laadkabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes en ook maatwerk is mogelijk.

Ratio Adapter kabels

De Adapter kabels zijn onder andere geschikt voor de Renault Twizy om te kunnen laden aan publieke laadpalen. Hierin bieden wij een uitvoering met en zonder switch aan. De Adapter met switch is bij een aantal laadpunten in Duitsland nodig om uw Twizy op te kunnen laden. Daarnaast zijn ook adapters leverbaar om met een Type 1 Stekker naar Type 2 Stekker en andersom van een Type 2 Stekker naar Type 1 Stekker te kunnen laden.


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn