ICU EVe

De ICU EVe is een modern vormgegeven laadpunt, is geschikt voor twee (gelijktijdige) gebruikers en biedt de nieuwste technologie en functionaliteit op het gebied van laadstations voor elektrische voertuigen. Door het gebruik van een zeer sterk en duurzaam composietmateriaal is de ICU EVe robuust, licht van gewicht en geschikt voor toepassingen op zowel privaat terrein als in de openbare ruimte.

De ICU Eve is zeer onderhoudsvriendelijk met een lange levensduur en de witte kap is kleurecht. Ook na jarenlang gebruik zal de behuizing niet verkleuren. De ICU EVe kan als wandmodel worden gemonteerd met de bijgeleverde montage beugels. Ook is het mogelijk om het laadpunt op een speciale paal te monteren. Deze is zodanig ontworpen dat de kabels van de grond af beschermd naar het laadpunt worden gevoerd.

De ICU EVe kan voorzien worden van een grafisch kleurendisplay in combinatie met de RFID-reader. Het display geeft de te doorlopen stappen weer van het oplaadproces. Tevens is het mogelijk tegen meerprijs een logo of tekst in de display weer te geven, zodat deze wordt getoond wanneer een gebruiker zich aanmeldt. Het laadpunt is in alle uitvoeringen gebruiksvriendelijk en het laden is in een aantal stappen te starten of stoppen. De ICU EVe is leverbaar met verschillende laadvermogens van 3.7-22 kW.

Met de optionele communicatiemodule kan de ICU EVe communiceren (GPRS en UMTS) en kunnen de status en gebruiksgegevens op afstand worden uitgelezen. De EVe ondersteunt verschillende backofficesystemen, waardoor u kunt kiezen voor het beheerplatform dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen.

De ICU EVe is opgebouwd volgens het mode 3-protocol, DEKRA en Renault Z.E. Ready richtlijnen en voldoet aan alle relevante normen en standaarden. ICU biedt 2 jaar bring-in garantie op de ICU EVe.

Mocht u een maatwerkoplossing wensen, neem dan gerust contact met de JK EV specialisten op.


1 pagina's -   1

Staat uw gewenste laadoplossing niet vermeld of heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met onze EV Specialisten op voor advies op maat!
  Contact opnemen


1 pagina's -   1

  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn