ICU Laadpunten

JK EV solutions is leverancier van laadpunten, gefabriceerd door ICU, voor het opladen van uw elektrische auto. ICU levert een complete reeks aan laadpunten geschikt voor nagenoeg elke toepassing. Met de grote verscheidenheid aan functionaliteiten is voor elke situatie en ieder gewenst vermogen wel een geschikte laadvoorziening beschikbaar voor thuis, bij het bedrijf, parkeerterreinen en garages en (semi-)openbaar terrein.

ICU staat voor Integrated Charging Unit en biedt hightech oplaadpunten welke intelligent zijn en communiceren en kijken naar onder andere de auto, het elektriciteitsnet en computersystemen. De laadvoorzieningen zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en getest met alle vooraanstaande automerken. Alle laadpunten hebben een succesvolle typetest bij de KEMA ondergaan en tevens heeft ICU het gerenommeerde DEKRA Seal voor laadpunten ontvangen. Daarnaast zijn de laadpunten van ICU gevalideerd door Nissan en hebben het EV of ZE label van Renault ontvangen.

Bij de ICU Laadpunten bestaat de mogelijkheid om met het Plug&Charge principe of met RFID paslezer te laden. Bij de paslezer is daarnaast de mogelijkheid om met of zonder abonnement en 1 of meerdere pasjes te laden. Daarnaast is het ook mogelijk om inzicht te verkrijgen in de laadtransacties zonder of met een afrekensysteem. Hierbij kan het laadpunt vrijgesteld worden voor specifieke of meegeleverde passen of voor alle openbare laadpassen.

ICU biedt 2 jaar bring-in garantie op haar laadpunten.

ICU EVe

De ICU EVe, een modern vormgegeven laadpunt, is geschikt voor twee (gelijktijdige) gebruikers en biedt de nieuwste technologie en functionaliteit op het gebied van laadstations voor elektrische voertuigen. Door het gebruik van een zeer sterk en duurzaam composietmateriaal is de ICU EVe robuust, licht van gewicht en geschikt voor toepassingen op zowel privaat terrein als in de openbare ruimte.

De ICU Eve is zeer onderhoudsvriendelijk met een lange levensduur en de witte kap is kleurecht. Ook na jarenlang gebruik zal de behuizing niet verkleuren. De ICU EVe kan als wandmodel worden gemonteerd met de bijgeleverde montage beugels. Ook is het mogelijk om het laadpunt op een speciale paal te monteren. Deze is zodanig ontworpen dat de kabels van de grond af beschermd naar het laadpunt worden gevoerd.

De ICU EVe kan voorzien worden van een grafisch kleurendisplay in combinatie met de RFID-reader. Het display geeft de te doorlopen stappen weer van het oplaadproces. Tevens is het mogelijk tegen meerprijs een logo of tekst in de display weer te geven, zodat deze wordt getoond wanneer een gebruiker zich aanmeldt. Het laadpunt is in alle uitvoeringen gebruiksvriendelijk en het laden is in een aantal stappen te starten of stoppen. De ICU EVe is leverbaar met verschillende laadvermogens van 3.7-22 kW.

Met de optionele communicatiemodule kan de ICU EVe communiceren (GPRS en UMTS) en kunnen de status en gebruiksgegevens op afstand worden uitgelezen. De EVe ondersteunt verschillende backofficesystemen, waardoor u kunt kiezen voor het beheerplatform dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen.


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn