EV Laadoplossingen

In deze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod van laadoplossingen om uw elektrische auto of uw hybride plug-in auto te kunnen opladen. In deze webwinkel zijn voornamelijk standaarduitvoeringen vermeld. Mocht u maatwerk oplossingen wensen, neem dan contact op met de JK EV specialisten.

Ratio Laadstations

JK EV solutions is leverancier van laadstations, gefabriceerd door Ratio , voor het opladen van uw elektrische auto. Met de Ratio Laadstations kunt u uw elektrische of plug-in hybride auto op een snelle en veilige manier opladen bij u thuis of op bedrijfslocatie, door middel van de Mode 3 PMW communicatie module en PE Control.

De Ratio laadsystemen zijn zowel met spiraalkabel als een standaard laadkabel leverbaar en schakelbaar op verschillende ampères. De Ratio laders kunnen op maat worden geleverd met de gewenste kabellengte en geschikte type stekker. Door een vaste kabel vermindert u het aantal handelingen en hoeft u enkel de stekker uit de houder te nemen en in de auto te steken om het laden te starten.

Ook heeft JK EV solutions een Ratio Laadstation uitvoering met een WCD Type 2 Outlet in het assortiment. Met behulp van een laadkabel (ook geschikt voor het laden bij openbare laadpunten) kan de auto worden opgeladen.

Ratio biedt 3 jaar bring-in garantie op de laders.

ICU Laadpunten

JK EV solutions is leverancier van laadpunten, gefabriceerd door ICU, voor het opladen van uw elektrische auto. ICU levert een complete reeks aan laadpunten geschikt voor nagenoeg elke toepassing. Met de grote verscheidenheid aan functionaliteiten is voor elke situatie en ieder gewenst vermogen wel een geschikte laadvoorziening beschikbaar voor thuis, bij het bedrijf, parkeerterreinen en garages en (semi-)openbaar terrein.

ICU staat voor Integrated Charging Unit en biedt hightech oplaadpunten welke intelligent zijn en communiceren en kijken naar onder andere de auto, het elektriciteitsnet en computersystemen. De laadvoorzieningen zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en getest met alle vooraanstaande automerken. Alle laadpunten hebben een succesvolle typetest bij de KEMA ondergaan en tevens heeft ICU het gerenommeerde DEKRA Seal voor laadpunten ontvangen. Daarnaast zijn de laadpunten van ICU gevalideerd door Nissan en hebben het EV of ZE label van Renault ontvangen.

Bij de ICU Laadpunten bestaat de mogelijkheid om met het Plug&Charge principe of met RFID paslezer te laden. Bij de paslezer is daarnaast de mogelijkheid om zonder abonnement en 1 of meerdere pasjes te laden. Er wordt niets geregistreerd, er zijn geen abonnementskosten maar de stekker is wel enkel voor de pas eigenaar vergrendeld. Daarnaast is het ook mogelijk om inzicht te verkrijgen in de laadtransacties zonder of met een afreken systeem. Hierbij kan het laadpunt vrijgesteld worden voor specifieke of meegeleverde passen of voor alle openbare laadpassen.

ICU biedt 2 jaar bring-in garantie op haar laadpunten.

Mobiele laders

De Mobiele laders van Ratio zijn uiterst geschikt om thuis, op reis of onderweg de elektrische of hybride plug-in auto op te laden. Daarnaast biedt JK EV solutions op alle mobiele laders 3 jaar bring-in garantie.

De Ratio Mobiele Laders zijn uitvoerbaar met zowel CEE-stekker (6-10-16Amp) als Schuko stekker (6-10Amp), zijn schakelbaar (iedere laadsessie start bij 6A) en licht van gewicht. De Ratio Mobiele Laders zijn leverbaar met kabellengte op maat. Door de IC-CPD is de mobiele lader beveiligt tegen overstroom beveiliging, onder- en overspanning beveiliging en uitgerust met aarde detectie. Daarnaast bevat de lader ook een auto-herstart functie bij stroomonderbrekingen.

Laadkabels

JK EV solutions biedt voor elk type auto een laadkabel aan voor het laden aan uw laadstation of laadpalen voor openbaar gebruik. De EV Laadkabels van Ratio zijn goedgekeurd volgens de IEC 62196 standaard door KEMA.

De groene PUR EV Laadkabel wordt in Nederland gemaakt door Draka en is de enige halogeenvrije en vlam dovende laadkabel met een KEMA keurmerk op de markt. De PUR kabel is als beste geschikt voor buiten gebruik door de uitstekende weerstand tegen alle soorten mechanische en chemische belasting. Ratio Electric biedt 3 jaar bring-in garantie op de Ratio Laadkabels.

De Ratio Laadkabels zijn leverbaar in zowel standaard- als maatwerkuitvoeringen. Mocht u een maatwerkoplossing wensen, neem dan gerust contact met de JK EV specialisten op.

Accessoires

JK EV solutions biedt diverse accessoires aan om het opladen van uw elektrische auto te vergemakkelijken en optimaliseren. Heeft u vragen of wenst u specifieke accessoires die niet vermeld staan in de webwinkel, neem dan contact met de JK EV specialisten op.


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn