Bedrijvenpresentatie dag Duurzaam & Gezond

Met diverse lokale ondernemers word op zondag 15 april van 11:00-16:00 uur een bedrijvenpresentatie dag georganiseerd in en rondom het pand van Profile Marc Ermens. Deze gezellige en levendige dag staat in het teken van de thema’s DUURZAAM & GEZOND. In een compacte braderie stijl met koffie, hapjes gezond, een luchtkussen etc. kunt u in een gezellige sfeer in contact komen met lokale ondernemers en bezoekers. JK EV solutions is erbij als één van de deelnemende bedrijven.

JK EV solutions is sinds 2012 leverancier van een compleet aanbod aan laadpalen, laadstations, mobiele laders, laadkabels en toebehoren voor het opladen van accu's in elektrische voertuigen. Als leverancier van laadoplossingen gefabriceerd door Ratio, ICU en DIC levert JK EV solutions kwalitatief hoogwaardige laadoplossingen geschikt voor het opladen van elektrische en hybride plug-in auto’s en motoren.

Doordat niet ieders wensen en ieders (parkeer)situatie hetzelfde zijn, nemen wij graag uw gewenste laadoplossing door en geven wij advies op maat. Alle laadoplossingen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zodat altijd de gewenste totaaloplossing wordt aangeboden voor het opladen van uw voertuig. Wij bieden voor elk type auto of motor een passende laadoplossing aan of u nu een thuislader wenst, een laadstation op bedrijfslocatie of mogelijkheden om aan publieke laadpalen te laden.

Met advies, digitale schouwing of afspraak op locatie, levering en installatie op maat (inclusief eventuele aanpassingen in bekabeling en meterkast door erkende installateurs), kunnen de EV specialisten van het JK team de gewenste laadoplossing voor thuis en op het werk realiseren door heel Nederland.

Graag maken wij kennis met u op zondag 15 april tijdens de gezellige bedrijvenpresentatie Duurzaam & Gezond in Oploo. Wij zullen er zijn, u ook?

JK EV solutions, uw EV oplaad kennis!


Overzicht Nieuwsberichten

24-04-2018    Lifestyle Koopzondag in Centrum Boxmeer

11-12-2017    Buurauto, een elektrische auto delen met de buren

04-10-2015    Samenwerkingen binnen het Land van Cuijk

09-09-2015    Samenwerking Autobedrijf Thoonen en JK EV solutions

02-09-2015    Laadpunten geplaatst bij drie locaties INTEC

11-08-2015    Openbaar Laadstation geplaatst bij Maasziekenhuis Pantein

17-03-2015    Plaatsing van 9 laadpalen bij de Efteling

23-11-2014    Opening laadpunten van JK EV solutions in de gemeente Boxmeer

13-04-2014    Demodag duurzame elektrische energie in Oploo


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn