Buurauto, een elektrische auto delen met de buren

Buurauto, een initiatief waarbij een elektrische auto wordt gedeeld met de buren. Met buurauto is het mogelijk om een elektrische auto samen met enkele buurtbewoners te delen. Dit zou de parkeeroverlast in grote steden tegen moeten gaan en heeft daarnaast tot gevolg dat kosten binnen het huishoudbudget gereduceerd kunnen worden. Buurauto regelt daarbij een elektrische auto met laadpaal.

Met de gebruiksvriendelijke buurauto-app is het zeer eenvoudig om de elektrische auto te delen. U kunt de gewenste datum en tijdstip invoeren in de app, waarbij uw reservering wordt bevestigd. Via de app kunt u vervolgens uw reservering starten op het moment dat u de auto wenst te gebruiken. Via de app wordt de auto ook geopend en weer op slot gezet. Tenslotte zet u de reservering stop op het moment dat u de auto niet meer nodig heeft. De volgende buurtbewoner kan dan gebruik maken van de auto. De app houdt de gereden kilometers bij en dit wordt maandelijks gefactureerd en verrekend met het vooraf afgesproken voorschotbedrag. Gebruikers sluiten een contract af bij Buurauto, daarbij betaalt u maandelijks een vast abonnementstarief per kilometer, een vast bedrag of per gereserveerd uur. De buurauto kan openbaar of besloten voor bepaalde coöperaties of bedrijven ingezet worden.

JK EV solutions is dan ook verheugd dat zij hierin een bijdrage hebben mogen leveren door middel van het opleveren van een ICU laadpunt voor het opladen van de buurauto. Na prettige contacten met mede-initiatiefnemer Alex van der Woerd is daardoor een ICU EVe Mini geïnstalleerd om één van de elektrische buurauto's in Amersfoort te kunnen opladen.Overzicht Nieuwsberichten

24-04-2018   Lifestyle Koopzondag in Centrum Boxmeer

30-03-2018   Bedrijvenpresentatie dag Duurzaam & Gezond

04-10-2015   Samenwerkingen binnen het Land van Cuijk

09-09-2015   Samenwerking Autobedrijf Thoonen en JK EV solutions

02-09-2015   Laadpunten geplaatst bij drie locaties INTEC

11-08-2015   Openbaar Laadstation geplaatst bij Maasziekenhuis Pantein

17-03-2015   Plaatsing van 9 laadpalen bij de Efteling

23-11-2014   Opening laadpunten van JK EV solutions in de gemeente Boxmeer

13-04-2014   Demodag duurzame elektrische energie in Oploo


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn