Samenwerking tijdens Maasvallei Wonen Beurs in Cuijk

Op 3 en 4 oktober vond de derde editie van de Maasvallei Wonen Beurs plaats in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Beide regionale beursdagen stonden in het teken van Duurzaamheid met als slogan “Het startpunt voor uw duurzame toekomst”. Voor JK EV solutions stond de beurs ook in het teken van een startpunt voor nieuwe samenwerkingen.

Zo werd de samenwerking met Autobedrijf Thoonen nog verder bekrachtigd. Zowel de door Thoonen tentoongestelde Audi A3 E-tron als de Volkswagen Golf GTE werden voorzien van en opgeladen door een laadpaal.

Autobedrijf Thoonen Audi A3 E-tron

JK EV solutions levert laadoplossingen voor het opladen van accu’s in elektrische en hybride plug-in auto’s. Voor het installeren werken wij sinds kort samen met Van Gemert Installatiegroep. Dit bedrijf voert de gehele installatie van het laadstation inclusief eventuele aanpassingen in de meterkast en bekabeling uit. Samen bekijken we de situatie thuis en/of op bedrijfslocatie en verzorgen we een gericht advies op maat. Het totaalinstallatiebedrijf Van Gemert had tijdens de beursdagen een laadpaal aan de bezoekers tentoongesteld om deze expertise met het publiek te delen.

Van Gemert Installatiegroep Stand


Ook de samenwerking met exposant Hofmans Interieurbouw liet zich tijdens de Maasvallei Wonen beurs gelden. De laadstations werden bevestigd aan de door Hofmans op maat gemaakte laadpalen, dit ook geheel in het teken van het thema. Met de uit hout vervaardigde laadpalen kan de klant nog meer bediend worden met een gewenste laadoplossing op maat.

    


Overzicht Nieuwsberichten

24-04-2018   Lifestyle Koopzondag in Centrum Boxmeer

30-03-2018   Bedrijvenpresentatie dag Duurzaam & Gezond

11-12-2017   Buurauto, een elektrische auto delen met de buren

09-09-2015   Samenwerking Autobedrijf Thoonen en JK EV solutions

02-09-2015   Laadpunten geplaatst bij drie locaties INTEC

11-08-2015   Openbaar Laadstation geplaatst bij Maasziekenhuis Pantein

17-03-2015   Plaatsing van 9 laadpalen bij de Efteling

23-11-2014   Opening laadpunten van JK EV solutions in de gemeente Boxmeer

13-04-2014   Demodag duurzame elektrische energie in Oploo


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn