Samenwerking met Autobedrijf Thoonen uit Gassel

Autobedrijf Thoonen, Service partner van kwaliteitsmerken Audi, Skoda, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, is gevestigd in Gassel. Met de Volkswagen Golf GTE, E-Golf, E-Up, Passat GTE en de Audi A3 E-tron biedt Thoonen naast haar overige modellen ook elektrische en hybride plug-in modellen aan. Thoonen heeft service hoog in het vaandel staan en wil ook voor deze modellen een complete oplossing aan haar klanten kunnen leveren.


Hierdoor is JK EV solutions in beeld gekomen. JK EV solutions is leverancier van laadstations, laadkabels en toebehoren voor het opladen van ieder type elektrische en hybride plug-in auto. De bestuurders worden op maat geadviseerd in de mogelijkheden om de gewenste laadoplossing te realiseren. Het leveren van een totaaloplossing om de elektrische auto op te laden sluit ook aan bij de dienstverlening die Thoonen nastreeft. Door deze samenwerking wordt een totaaloplossing op maat gerealiseerd waarbij de bestuurder zo optimaal mogelijk kan genieten van het elektrisch rijden en opladen. Thoonen heeft zelf ook 2 laadpunten van JK laten installeren. Hiermee kan Thoonen de klant nog beter het totaal concept laten zien en kunnen zowel de eigen als de auto’s van klanten worden opgeladen. Op de foto’s zijn een Volkswagen GTE en een Audi A3 E-tron tijdens het laden bij het pand van Thoonen zichtbaar.

Regionaal samenwerken is voor Thoonen en JK vanzelfsprekend, wij kunnen elkaar versterken. Op 23 & 24 September staan zowel Autobedrijf Thoonen als JK EV solutions met een eigen stand op de Bedrijvig Beurs te Cuijk. Graag nodigen wij iedereen uit om een bezoek te brengen aan onze stands om meer over elektrisch rijden en opladen te weten te komen. Ook voor de vele andere bedrijfsactiviteiten die Thoonen en JK te bieden hebben, zien wij jullie graag tegemoet op de beurs!

  Opladen Volkswagen Golf GTE    Opladen Volkswagen Golf GTE

 Opladen Audi A3 E-tron    Opladen Audi A3 E-tron


Overzicht Nieuwsberichten

24-04-2018   Lifestyle Koopzondag in Centrum Boxmeer

30-03-2018   Bedrijvenpresentatie dag Duurzaam & Gezond

11-12-2017   Buurauto, een elektrische auto delen met de buren

04-10-2015   Samenwerkingen binnen het Land van Cuijk

02-09-2015   Laadpunten geplaatst bij drie locaties INTEC

11-08-2015   Openbaar Laadstation geplaatst bij Maasziekenhuis Pantein

17-03-2015   Plaatsing van 9 laadpalen bij de Efteling

23-11-2014   Opening laadpunten van JK EV solutions in de gemeente Boxmeer

13-04-2014   Demodag duurzame elektrische energie in Oploo


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn