'Wij Gaan Voor Groen' campagne gemeente Boxmeer


Opening laadpunten van JK EV solutions bij de kick-off van de
‘Wij Gaan Voor Groen’ campagne in de gemeente Boxmeer 

Op zondag 23 november werd de nieuwe duurzaamheidscampagne ‘Wij gaan voor groen’ gelanceerd. Tijdens de zeer druk bezochte ‘Wij gaan voor groen-markt’ in het gemeentehuis werden o.a. de nieuwe auto’s gepresenteerd en de door JK EV solutions geleverde dubbele laadpunten officieel geopend door de nieuwe wethouder Jeu Verstraaten.

Om inwoners van de gemeente Boxmeer te informeren maar vooral ook te stimuleren om wat ‘groener’ te gaan leven is de nieuwe duurzaamheidscampagne ‘Wij gaan voor groen’ in het leven geroepen. Met de ‘Wij gaan voor groen’ campagne wil de gemeente naast de eigen gemeentelijke projecten ook particuliere initiatieven ondersteunen en de samenwerking met lokale ondernemers opzoeken.

JK EV solutions was als leverancier van een compleet aanbod aan laadoplossingen en met de ervaringen met betrekking tot het elektrisch rijden tijdens deze dag aanwezig om te informeren over elektrisch rijden en het opladen van elektrische en hybride plug-in auto’s. Ten slotte werden de door JK EV solutions geplaatste oplaadstations voor openbaar gebruik geopend en gepresenteerd.

De Gemeente Boxmeer heeft, vanwege de nieuw aangeschafte Renault Zoe’s, haar parkeerplaats uitgerust met tweemaal een ICU EVe dubbel laadpunt, één op het bovendek en één in het begin van de parkeergarage. De installatie van de door JK geleverde openbare laadpunten is in samenwerking met Nabuurs Elektro uitgevoerd. De laadpunten zijn ook voor openbaar gebruik toegankelijk, zodat bezoekers de elektrische of hybride plug-in auto kunnen opladen.

ICU EVe Dubbel laadstation bij Gemeente Boxmeer

ICU EVe dubbel laadstation bij Gemeente Boxmeer


JK EV solutions aanwezig bij de kick-off van de ‘Wij Gaan Voor Groen’ campagne in de gemeente Boxmeer

Op zondag 23 november 2014 wordt de nieuwe duurzaamheidscampagne ‘Wij gaan voor groen’ gelanceerd. Tijdens de ‘Wij gaan voor groen-markt’ in het gemeentehuis wordt het logo, de nieuwe auto’s en scooters feestelijk onthuld door wethouder Jeu Verstraaten. De Wij gaan voor groen-markt is opgebouwd rondom de thema's duurzaam wonen, fairtrade eten & drinken en duurzame mobiliteit.

Door de steeds maar stijgende energieprijzen en de aandacht voor klimaatverandering is energiebesparing en het opwekken van duurzame energie een actueel thema. Steeds meer particulieren en ondernemers investeren in goede isolatie, ledlampen, elektrisch rijden en duurzame energie door bijvoorbeeld zonnepanelen

Om inwoners van de gemeente Boxmeer te informeren maar vooral ook te stimuleren om wat ‘groener’ te gaan leven is de nieuwe duurzaamheidscampagne ‘Wij gaan voor groen’ in het leven geroepen. Met de ‘Wij gaan voor groen’ campagne willen we naast onze eigen gemeentelijke projecten ook particuliere initiatieven ondersteunen en de samenwerking met lokale ondernemers opzoeken.

JK EV solutions is als leverancier van een compleet aanbod aan laadoplossingen en met de ervaringen met betrekking tot het elektrisch rijden tijdens deze dag ook aanwezig om u te informeren over elektrisch rijden en het opladen van elektrische en hybride plug-in auto’s. Ten slotte worden de door JK EV solutions geplaatste oplaadstations voor openbaar gebruik geopend en gepresenteerd.

Elektrisch rijden onderdeel duurzaamheidscampagne van Gemeente Boxmeer 

Gemeente Boxmeer


Overzicht Nieuwsberichten

24-04-2018   Lifestyle Koopzondag in Centrum Boxmeer

30-03-2018   Bedrijvenpresentatie dag Duurzaam & Gezond

11-12-2017   Buurauto, een elektrische auto delen met de buren

04-10-2015   Samenwerkingen binnen het Land van Cuijk

09-09-2015   Samenwerking Autobedrijf Thoonen en JK EV solutions

02-09-2015   Laadpunten geplaatst bij drie locaties INTEC

11-08-2015   Openbaar Laadstation geplaatst bij Maasziekenhuis Pantein

17-03-2015   Plaatsing van 9 laadpalen bij de Efteling

13-04-2014   Demodag duurzame elektrische energie in Oploo


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn