Geslaagde demodag duurzame elektrische energie in Oploo

Zondag 13 april 2014 heeft de demodag voor duurzame elektrische energie plaatsgevonden in Oploo bij Marc Ermens Fietsen. Tijdens deze dag hebben demonstraties plaatsgevonden van robotgrasmaaiers, konden allerlei soorten elektrische fietsen getest worden, kon u de werking van zonnepanelen bekijken en werden diverse laadoplossingen voor het opladen van elektrische en hybride plug-in auto's vertoond.

Laadoplossingen gepresenteerd tijdens demodag Duurzame Elektrische Energie

Tijdens de demodag van elektrische energie werden onder andere een Opel Ampera, een elektrische zitmaaier, tuintractor en kruiwagen, zonnepanelen en allerlei elektrische fietsen vertoond. De gehele dag kwamen geleidelijk aan vele bezoekers op het initiatief van Sunprofs Zonnepanelen, Kocken Robotmaaiers, JK EV Solutions en Marc Ermens Fietsen af. Zij werden getrakteerd op de vele duurzame elektrische mogelijkheden en gratis koffie, thee, ranja en ovenvers gebakken appelflappen. Kortom een duurzame energiezuinige dag in Oploo!

JK EV solutions, onderdeel van JK automatisering, kijkt met een tevreden gevoel terug op dit gezamenlijk initiatief van de vier ondernemers. Tijdens deze bij tijd en wijle zonnige demodag kwamen veel bezoekers een kijkje nemen naar de verschillende mogelijkheden om elektrische auto's op te laden en maakten zij een praatje met de EV Specialisten voor verdere toelichting over het opladen en rijden van elektrische en hybride plug-in auto's. Ook kwamen een aantal bestuurders van elektrische auto's (waaronder een Opel Ampera, Chevrolet Volt, Mitsubishi Outlander en Renault Zoe) langs om deze interessante demodag te bezoeken. Al met al een geslaagde dag voor zowel JK EV solutions als de overige ondernemers met een goede opkomst en vele leuke en vooral interessante gesprekken!


Overzicht Nieuwsberichten

24-04-2018   Lifestyle Koopzondag in Centrum Boxmeer

30-03-2018   Bedrijvenpresentatie dag Duurzaam & Gezond

11-12-2017   Buurauto, een elektrische auto delen met de buren

04-10-2015   Samenwerkingen binnen het Land van Cuijk

09-09-2015   Samenwerking Autobedrijf Thoonen en JK EV solutions

02-09-2015   Laadpunten geplaatst bij drie locaties INTEC

11-08-2015   Openbaar Laadstation geplaatst bij Maasziekenhuis Pantein

17-03-2015   Plaatsing van 9 laadpalen bij de Efteling

23-11-2014   Opening laadpunten van JK EV solutions in de gemeente Boxmeer


  


  Social Media

  Volg JK EV solutions op:

 
  Facebook

 
  LinkedIn